Talent Firstin englanninkieliset verkkosivut on nyt julkaistu – Tutustu Pohjois-Savon mahdollisuuksiin!

Talent First -verkkosivusto tarjoaa näkymän Pohjois-Savon tarjoamiin mahdollisuuksiin niin työssä kuin arjessa. Sivusto tuo esiin alueen ilmiöitä, osaamista ja kulttuuria positiivisella otteella. Pohjois-Savossa on tilaa hengittää, kasvaa ja olla oma itsesi – sekä rakentaa elämä omien unelmiesi mukaiseksi.

Sivustolla kansainväliset osaajat kertovat kokemuksistaan, miltä alueella asuminen, työskentely ja eläminen tuntuvat. Tarinankerrontaa rikastuttaa myös englanninkielinen Talent Talks -radiosarja, joka tarjoaa näkökulmia alueen elämään ja työmahdollisuuksiin.

Pohjois-Savo tarjoaa laajasti opiskelu- ja työmahdollisuuksia sekä vapaa-ajalle vaihtoehtoja, jotka tukevat juuri oman näköistä elämää. Sivuston tarkoituksena on lisätä tietoisuutta alueesta ja sen vetovoimatekijöistä – sekä tarjota käytännön tietoa niin osaajille kuin työnantajille. Sivusto toimii myös rekrytoinnin tukena työnantajille ja esittelee, miksi juuri Pohjois-Savo on houkutteleva paikka asua, elää ja työskennellä.

Talent Firstin tavoitteena on lisäksi edistää yhteistyötä kuntien, organisaatioiden ja yritysten välillä, jotta Pohjois-Savo pysyy houkuttelevana ammattilaisille. Verkostojen ja kumppanuuksien vahvistaminen tekee alueesta entistäkin kiinnostavamman ympäristön osaajille – Yhdessä voimme luoda paikan, jonne on helppo tulla ja jonne haluaa jäädä.

Tutustu lisää verkkosivustollamme, ja kerro meille, mistä haluaisit lukea seuraavaksi! Yhteystiedot ja yhteydenottolomake löytyvät osoitteesta: Yhteystiedot ja info

Talent First (Pohjois-Savon osaajavetovoimamalli – vaikuttavuutta yhteistyöllä) on Euroopan unionin osarahoittama ja rahoittajina toimivat Etelä-Savon ELY (ESR+) ja 12 pohjoissavolaista hankekumppania (1.9.2023-31.8.2025). Lisätietoja hankkeesta.